Zasady korzystania
z naszego serwisu

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Przetwarzane są wyłącznie w celu podjęcia współpracy w zakresie na jaki pozwalają obowiązujące przepisy prawa.
Zapewniamy, iż ochrona danych osobowych oraz zabezpieczenie osobistych informacji o klientach to nasz priorytet. Przetwarzanie danych osobowych jest zgodne z zasadami wynikającymi z przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2016.922 -j.t) oraz Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, tzw. RODO).
Użytkownik w każdej chwili ma prawo dostępu do treści swoich danych, ich edycji, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie poprzez kontakt z naszą firmą drogą mailową, telefoniczną lub pocztą tradycyjną. Możesz zgłaszać do nas skargi, zapytania i wnioski dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych oraz realizacji przysługujących Ci uprawnień. Dane kontaktowe znajdziesz w zakładce Kontakt.
Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

1. Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych (dalej „Administrator”) jest Wiesław Cieślik, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą: WEDA Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Cieślik i S-ka, S.J., al. Poprzeczna 45, 51 – 167 Wrocław, NIP: 8951623035.

2. Cel i typ danych osobowych

W przypadku skierowania do nas zapytania ofertowego niezbędne jest podanie następujących danych potrzebnych do przedstawienia oferty, wyłącznie w celach kontaktowych:

  1. imię i nazwisko lub dane;
  2. adres e-mail;
  3. numer telefonu (opcjonalnie).

Podane dane nie są wykorzystywane w żaden inny sposób, nie są także przekazywane innym podmiotom, w tym państwom trzecim lub organizacjom międzynarodowym.

3. Dane pobierane automatycznie po wejściu na stronę internetową

3.1. Serwer

System informatyczny, z którego korzysta strona automatycznie gromadzi w logach dane związane z urządzeniem, z którego korzystasz. Dane dotyczą: adresu IP, adresów pobieranych plików strony, adresu wyjścia.
Dane te nie są łączone z danymi osobowymi. Służą jako materiał do anonimowej analizy statystycznej, diagnostycznej i badania mechanizmów korygowania błędów systemowych.

3.2. Cookies

Strona internetowa wykorzystuje technologię cookies. Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację Użytkownika. Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe, jak również nie są dokonywane żadne zmiany konfiguracji komputera Użytkownika.
Informujemy, iż pliki cookies są wykorzystywane w celach technicznych obsługi sesji oraz przez narzędzie Google Analitycs, które jest przez nas stosowane wyłącznie do celów statystycznych.
Serwis Google może przekazywać informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.
Korzystając ze strony internetowej www.weda.pl wyrażacie Państwo zgodę na wykorzystywanie plików cookies, które zostaną zapisane w pamięci Państwa przeglądarki zgodnie z jej aktualnymi ustawieniami.
W przypadku, gdy nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies, możesz zablokować ich umieszczenie poprzez odpowiednią konfigurację swojej przeglądarkę internetową.

4. Okres przechowywania danych osobowych

Administrator nie przechowuje podanych danych osobowych dłużej niż jest to konieczne. Jednak z uwagi na istnienie prawnych powodów, dla których powinniśmy lub musimy je przechowywać, jak również w celu ochrony Użytkownika lub Administratora (obsługa ewentualnych roszczeń) możemy ich potrzebować.

5. Zmiana polityki prywatności

Niniejsza Polityka Prywatności może ulegać okresowym zmianom o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania strony internetowej lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. Wszelkie zmiany będą publikowane na stronie internetowej www.weda.pl.